Тоалетите на първата дама Десислава Радева продължават да вълнуват обществеността, макар в

...
Тоалетите на първата дама Десислава Радева продължават да вълнуват обществеността, макар в
Коментари Харесай

Това се казва лукс: Първата ни дама Деси Радева с рокля за 6242 лева

Тоалетите на първата дама Десислава Радева продължават да вълнуват обществеността, въпреки напоследък формалните появи на брачната половинка на Румен Радев да са сведени до най-малко. Някои от роклите, с които към този момент сме я виждали обаче, са се трансформирали в незабравими, а истината за цените им най-сетне изплува нескрито.

От предходната седмица персоналната дизайнерка на Ген. Деси – Невена Николова, започва собствен онлайн магазин, посредством който хора от целия свят могат свободно да пазарят от продуктите от нейните сбирки. Досега това бе допустимо единствено посредством персонално посещаване в магазина на моделиерката на столичната улица „ Фритьоф Нансен “, където първата дама и лимузината, която я вози, неведнъж са засичани, припомня retro.bg. Магазинът обаче напълно не е типичен и тоалетите, изложени по витрините и закачалките, в никакъв случай не са имали цени. Те могат да бъдат научени единствено при персонално питане, в случай че имате съществени планове да придобиете някой от тоалетите на Невена.

В уеб страницата си обаче дизайнерката е упоменала паричната стойност на всяка дреха, защото това е неизменима част от онлайн извършването на покупки. Така излиза наяве, че първата рокля, направена от нея за Деси, в действителност коства 2890 британски пауда, или 6242 лв.. Това се равнява на 24 минимални пенсии или приходите на един пенсионер за цели 2 години. Става въпрос за тоалета от френска дантела в бяло и черно, с който Радева направи дебюта си измежду съсловието на президентските съпруги по време на срещата на НАТО в Брюксел през 2017 година Различни в модела на уеб страницата са яката и дължината, само че тя може да бъде открита в още една по-дълга разновидност, която още веднъж е на същата цена.

Това значи и че междинният вид, който в действителност Деси е носила, още веднъж е коствал тази сума.
Друга рокля, сходна на тази на брачната половинка на Румен Радев, с която тя застана рамо да рамо с една от най-стилните дами в света – йорданската кралица Рания, също може да бъде закупена от всеки искащ и имащ разполагаем 1490 паунда, или 3218 лв.. Разлика в употребяваната бежова дантела няма, единствено моделът на уеб страницата е без ръкави, а тази на Радева имаше такива в размер ¾.

Все още обаче не е разбулена мистерията кой заплаща тоалетите на първата дама. Първоначално тя заяви, че ги поема от персоналния си джоб, а не от държавната хазна. После Невена Николова намека, че подарявала скъпарските рокли на ВИП клиентката си Деси, която след това ги прибирала. И това обаче не е несъмнено, защото се е случвало Десислава да облича една и съща рокля, дело на Невена, по няколко пъти, което значи, че въпреки всичко някои от облеклата намират трайно място в дрешника й.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР